Sexlivet: Sådan holder I det spændende

Sex er en essentiel del af de fleste menneskers liv. Men dit forhold til sex skal som alle andre forhold plejes. Og hvis du i længere tid har negligeret sexlivet, er det vigtigt, at du sætter ind.
Trænger dit sexliv med partneren til et boost? Så kan du med fordel læse med nedenfor.

Tal med din partner

Hvis jeres sexliv er blevet kedeligt, er det først og fremmest en god idé, at du taler med din partner om det. Det er ikke nødvendigvis nemt at bringe emnet på banen, men hvis du griber det rigtigt an, vil du gøre både dig selv, din partner og jeres sexliv en stor tjeneste på lang sigt.

Tag jer god tid

Sex handler ikke kun om at komme i mål. Sex handler også om den forbindelse, som vi skaber til den, vi er i seng med. Og den forbindelse er aldrig stærkere end i de situationer, hvor vi giver os god tid. Forspil er i denne forbindelse altafgørende, og af og til kan det endda være gavnligt, at I ikke går hele vejen men holder jer til at nusse, kysse og røre let ved hinanden.

Prøv noget nyt

Hvis den sex I har med hinanden altid varer syv minutter og består af de samme to stillinger hver eneste gang, er der ikke noget at sige til, at I keder jer. Derfor kan det være en god idé, at I jævnligt prøver noget nyt.

Dominans

Måske ville både du og din partner finde det spændende at lege med dominans under sex. Du eller din partner kan for eksempel give den anden bind for øjnene og søge at udskyde nydelsen så meget som muligt.

Legetøj

Legetøj er også uundværligt for ethvert begyndende kedeligt sexliv. Og sexlegetøj findes i så mange former, at I snildt kan finde ét eller flere stykker, som perfekt kan dække jeres behov. Måske vil din partner nyde, at du bruger en vibrator på ham eller hende som forspil. Eller måske vil du nyde at prøve at blive penetreret i stedet for at være den, der penetrerer. Køb en anal plug og udvid horisonten for nydelse i soveværelset. Anal plugs har længe været et populært fænomen blandt både mænd og kvinder, og det er der bestemt god grund til.